…noget af det mest fantastiske er, når det lykkes at give andre mennesker din stemme. Synes jeg. Jeg har haft mange gode oplevelser som journalist; oplevelser hvor jeg sammen med andre mennesker får gravet mig ind i en fortælling, et sted, et menneske og hvor det lykkes at folde historien fuldt ud. En af de stærkeste oplevelser er dog den feature, som jeg fik lov at lave sammen med Mia. Generøst lukkede hun og hendes familie mig ind i et liv, hvor hverdagen i meget store træk var præget af Mias liv med OCD.
Men de fortalte også, hvordan de – netop ved at se sygdommen i øjnene – alligevel lykkedes med at skabe et godt, frugtbart og ikke mindst kærligt liv … det er et par måneder siden featuren blev sendt. Men det er først nu, at jeg deler det her i bloggen…

Hør programmet her

One thought on “giv andre din stemme…”

  • Anne

    Det er en svær udfordring at lide af sådanne sygdomme og symptomer – og en meget smuk fortælling om det.
    Åbenhed er vejen frem for de involverede – og for andre, så man kan forstå og måske hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *